Inner Path Yoga & Movement Classes

*NEW* ALCHEMY YOGA with Raquel Santiago Boluda

Thursday @ 5:30 pm – 7:00 pm (90 min), $15 drop-in

Alchemy Yoga is an accessible, experiential somatic practice that brings together integral yoga, dance, movement, breathwork, meditation and artistic expression. Each class is a nurturing and insightful journey of exploration and experimentation of our embodied selves. Suitable for all levels.

GEOMETRIC YOGA with Horacio Roa *Advance Sign-up Required*

Wed @ 12:30-1:30 pm & 5:30-6:30 pm, Fri @ 5:30-6:30 pm, Sat @ 8:30-9:30 am (60 min), $10 drop-in

Stretching, breathing, attention and relaxation are the four golden rules of this practice. Balancing postures help coordinate the right and left sides of the brain and other postures tone the organs, help move the blood, cleanse and regenerate cells using oxygen through breathing and relaxation. Suitable for all levels.

*NEW* HEALING YOGA with Skye Birdsall

Monday @ 5:30 – 7:00 pm (starts 12/4) (90 min), $15 drop-in

A gentle practice designed to guide you into a deeper experience of the body you live in. Somatic practices and yogic philosophy are combined to guide you into your truth and help you release what no longer serves you. Do the work with community for the collective. Suitable for all levels.

HEALING RESTORATIVE YOGA with Mallory MacInnis

Monday @ 3:30 – 5:00 pm (90 min), $15 drop-in

This practice combines gentle yoga asana for improving strength and flexibility as well as meditation, breathwork and stress-relieving, relaxing restorative poses using bolsters, blankets and hands-on adjustments. Suitable for all levels.

KULA COMMUNITY YOGA with Mandy Lucchese

Fridays @ 10:00 – 11:30 am (90 min), $15 drop-in

Open up to a new understanding of yoga and personal practice. Each day will have a focused theme and flow of energy with emphasis on creativity and alignment. Classes will vary in tone and vigor depending on the energy and needs of the collective class on a particular day. Intermediate level class.

KUNDALINI YOGA with Ardas Wright

Wednesday @ 10:30 am – 12:00 pm (90 min), $15 drop-in

Breathe in truth, swim in your heart and shake your chakras. Kundalini Yoga is the science of awareness, through breathe, mantra, mudra and asana we will connect with our true identities, that of peace, tranquility and service. Suitable for all levels.

BODY PRAYER MINDFUL FLOW with Scott Adam

Saturday @ 10:30 am – 12:00 pm (90 min), $15 drop-in

The breath is the passageway to the the Divine within. Through a deep connection with breath and the dynamic movements of a vinyasa flow practice, we send our prayers into the world, while being embodied in the now. Body prayer is physical practice that cultivates a spiritual communion with God within, sometimes accompanied by verbal affirmations, but often simply experienced as being one with breath, body and spirit. All levels.

REVIVE VINYASA with Mallory MacInnis

Sunday @ 4:00 – 5:30 pm (90 min), $15 drop-in

Dive deep into your inner power during this flow class which offers up traditional; one breath, one movement vinyasa yoga followed by a delectable sequence of restorative postures. By building our inner fires we warm the body, allowing ourselves to open and prana (life-force) to flow freely. With our bodies warm, open and flowing we can more easily and completely surrender and revive ourselves in the restorative portion of this class. The perfect combination of Sthira (effort) and Sukha (ease). Suitable for all levels.

*NEW* SWEET VINYASA with Alison Breen

Tuesday @ 9:00-10:30 am (90 min), $15 drop-in

This practice, taught in a classic vinyasa style that combines breath and movement, focuses on precise alignment, strength, breathing techniques, and deep relaxation. Together we create a moving meditation, allowing for spaciousness in the body, mind and spirit and expansion of our consciousness.

2 replies
    • John Ernst
      John Ernst says:

      Greetings Stacey,
      Sorry for not seeing your comment earlier. The Sunday Kundalini sadhana that goes from 4:00 to 6:30 in the morning is free and open to the general public. You are welcome to attend.

      The 9:00 AM Yoga Teacher Training course is reserved for registered students.

      Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *